/

Kapten Grogg

I hamnen i Ronehamn, mellan silos och rätt så fula lagerhus, ligger ett opretentiöst och trevligt enkelt hak, Kapten Grogg, som serverar megaburgare, friterad fisk och ett stort lass pommes frites under kulörta lampor. Detta är bakfickan till Gula hönan längre upp på Rone hamnsväg.
Kapten Grogg är i jämförelse med din amitiösa ”storasyster”, den okammande, öldrickande men snälla tonårsbrollan! Här kan sina ölsorter, skippar kalorier men för den delen tullar de INTE på bra råvarorna och egenodlade chili i recepten. Mysigt att det står massa krydd och chiliodlingar i trädgården utanför.
Vi åt gott och mycket! Portionerna är generösa och det är även personalen med både omtanke och service. Mat-alternativen är lite få, speciellt om man drar med hela familjen. Plus på avslappnad stor uteservering,  och härligt med val av att sitta på bänkar, stolar eller i en soffgrupp. Interiören är enkel men charmig retro mot 50-tal. Härlig musik och behaglig matkoma i soffgruppen får oss att drömma oss bort från hamnområdet. Sommaren brukar bjuda på live-spelning, musikquiz och andra påhitt av Kapten och hans gäng, vi håller oss uppdaterade genom deras sociala medier!
[portfolio_slideshow]

Leave a Reply

Previous Post
Fint o fult
Next Post
Ursäkta röran!