/

Hamnkrogen Herrvik

Hamnkrogen i Herrvik har, efter en ledsam brand för tre år sedan, återuppstått igen i ny regi. Nu är det erfarna herrarna och passionerade duon Andreas Jenshammar och Erik Wollbrant som står vid rodret för denna klassiska gotlandskrog. Det fantastiska läget – precis vid kajkanten med utsikt över hamninloppet – är perfekt för en härlig middag och interiören har fått sig en välbehövlig ansiktslyftning för säsongen. Den rymliga uteserveringen mot vattnet kommer garanterat att vara välfylld under ljumma sommarkvällar och bjuder vädergudarna istället på busväder sätter charmiga pinnstolar i olika färger och en trivsam soffgrupp framför den sprakande brasan i öppna spisen stämningen inomhus.
På menyn serveras klassiska husmankosträtter som wallenbergare och dillkött, gotländska specialiteter som ramslökssoppa och så förstås havets läckerheter som nyfångad flundra (den trevliga personalen kan till och med peka ut vilken båt i hamnen som dragit upp firren!). 
Strosa gärna runt lite i vackra Herrvik när du ändå är här – det är ett av Gotlands största fiskelägen och otroligt mysigt med fiskebåtar, bryggor och vindbitna små hus.
[portfolio_slideshow]

Leave a Reply

Previous Post
Hotel Stelor
Next Post
Gästinstagrammare i sommar?