/

Gåsens lada

Både Pensionat Grå gåsen och Gåsens lada är kända från tv tack vare TV4s Så mycket bättre. Framför allt är det ju ladan, där kändisarna äter sina måltider och framför varandras musik, som synts i rutan och den heter alltså Gåsens lada och är en restaurang som tillhör pensionatet.
I den mysiga restaurangen med råa väggar, tjocka takbjälkar och stora fönster serveras specialaren hamburgare gjort på finaste högrev, men också som vegetariskt alternativ, rotfruktsburgare. Det finns också en säsongsanpassad meny tillagad av närproducerade råvaror. Gåsens lada arbetar för att miljöcertifiera hela verksamheten oavsett om det gäller matvaror, rengöring eller dasspapper. Vi gillar skarpt den drivkraften OCH här stället – charmig miljö, avslappnad stämning, skön personal och god mat.
Se till att boka i förväg då det är omtyckt så väl från lokalbefolkningen som sommargästerna. Kika även in deras Facebooksida för att inte missa musikfesterna ”Så mycket Burgsvik” eller de omåttligt populära pub-kvällarna!
[portfolio_slideshow]
 

Leave a Reply

Previous Post
Formverket
Next Post
Fint o fult