/

Ett rum för resande

Lilla mysiga kaféet Ett rum för resande ligger mitt i centrala Visby, men ändå precis tillräckligt avsides för att ofta kunna erbjuda plats på den soliga uteserveringen när lunchställena kring Stora torget är knökfulla. Regnar det däremot kan det bli klurigare, det finns bara några få bord inomhus, men som man säger, där det finns hjärterum finns det stjärterum.
Ett rum för resande är ett perfekt lunchställe, här serveras precis lagom och fint upplagd mat som du får vänta på precis så länge att man förstår att den är gjord med omsorg och kärlek, och det märks på smaken! Ägaren Zadok tar sig tid att prata med de flesta besökare och delar gärna med sig av sin slow-living filosofi på ett varmt och vänligt sätt. Kaféet rostar också sitt eget kaffe, och medelhavskänslan är påtaglig när man sitter och äterpå den stenbelagda gården vid sidan av kaféet. Du kan förstås också fika här, eller köpa med en nybakt baguette som picknickmat och slå dig ner i närbelägna Almedalen också.
Ett enormt plus i sammanhanget är också att Ett rum för resande har öppet året om, så hit brukar vi även bege oss under lågsäsong!
[portfolio_slideshow]

Leave a Reply

Previous Post
Slow train
Next Post
Äntligen! Nya sajten är klar!