/

C.Jensen & LABVISBY

Det här är inte en vanlig keramiker eller bara en affär. Nej, vi tycker att både produkterna och upplevelsen i lokalen är över det förväntade. Lokalen som ligger ett stenkast från Stora torget i Visby, består av både verkstad och butik med känsla av utställning. Keramik, stengods och porslin i kontrasterade färger pryder de långa hylllorna och borden.

Camilla Jensen driver även varumärket LABVISBY, som bland annat har tyger Khadi-bomull (en  handspunnen, handvävd, ekologisk bomull som är  rättviseproducerat runt om i hela Indien). En liten kollektion kläder sys upp i Khadityger på plats i Indien dit LABVISBY åker en gång  per år. Dessutom finns naturliga produkter, eko och rättvisemärkt, för hud och hår från märket Khadi Natural och noga utvalda vardagsting som gör tillvaron lite snyggare till bra pris. Så bra att man köper en likadan sak till sig själv för varje present man hittar.

Vi älskar hur dem inreder och skyltar så smakfullt, det märks att Camilla har en bakgrund som dekoratör. Besöket i butiken är inspirerande i sig. Dessutom älskar vi att allt i butiken känns nogrannt utvalt och handplockat – och faktiskt ÄR det!

[portfolio_slideshow]

  • Gotland: la Capri del Nord – Viaggi News
    juni 9, 2016

    […] oggetti di pattern e antiquariato, stoffe, plaid, mobili e soprammobili introvabili altrove. Da Delia’s? Il negozio a pochi passi dalla piazza principale di Visby, Stora Torget (e dalle splendide rovine […]

Leave a Reply

Previous Post
Själsö bageri
Next Post
Fide Fajans