/

Bruna dörren

Vi är så tacksamma över att dessa kompisfamiljer varit galna nog igen, att tillsammans förvandla en gammal pizzeria  till ännu ett semesterparadis. Det är supergänget bakom Guldkaggen i Burgsvik som bytt ort. Den nya platsen som också lyckats hänföra oss, ligger i  Ljugarn i ”gamla” Bruna dörrens lokaler och även detta ställe med med en strand och hav i sikte.  Ännu en gång har vännerna skapat ett riktigt smultronställe med mycket kreativitet och återbrukstänk.

Ja, samma vinnande koncept i nya lokaler, och som tidigare i restaurang Potobers serveras rätter som alla utgår från potatis, kreativa rätter men även en del klassiker. Den tillhörande baren sägs ha ett av Gotlands största utbud av öl med över 100 olika ölvarumärken. 

I den prunkande trädgården med de mysiga hängytorna,  finns även en utomhusbar med det kärleksklingande namnet One Love – en öl- och rombar med sköna reggeabeats. Förra årets livespelningar i (Burgsviks) sommarnatt pratas det forfarande om, så i sommar ser vi fram emot magiska kvällar i  den nya trädgården  – som jamaicanska grillkvällar och popgiss-tävlingar under bar himmel. 

Sist men inte minst, i en färgglad kiosk i trädgården serverar Café Glada Glassen gotländsk glass, törstsläckare och enkel strandmat. Bara ett ögonkast därifrån kan man låna vattentennis, fotbollar och strandleksaker till alla storlekar i familjen. Det är en härlig häng-en-heldag-här-fälla och vi går gärna rakt in i den! IGEN!

[portfolio_slideshow]

Leave a Reply

Previous Post
Stelor Köket
Next Post
Hamra krog